Hsotong website

Hosting Website

Een website moet een eigen plek krijgen op het internet. Je website moet daarvoor op een snelle server worden gezet die in verbinding staat met het internet. Pas dan is je website ook daadwerkelijk te bezoeken. Dit noemen we hosting.

CoolComMotion regelt voor elke website die we maken ook de hosting. Wij zetten dan je website op de webserver en regelen alles zodat je website voor iedereen goed en snel bereikbaar is.

Snelheid en stabiliteit

Snelle en stabiele hosting is een belangrijke voorwaarde voor online succes. Naast geoptimaliseerde code en zoekmachinevriendelijke software speelt hosting hierin een belangrijke factor.

Voor zoekmachines is de laadtijd van een pagina bijvoorbeeld erg belangrijk en voor optimale toegankelijkheid is een hoge uptime vereist. Wij werken daarom alleen met hoogwaardige en snelle servers die in een goed beveiligd datawarehouse staan.

Je website is bij ons dus in goede handen.

Hosting Magento Webshop

Het hosten van een Magento webshop regelen we ook graag voor onze klanten. Het hosten van Magento vraagt speciale aandacht. De servers die wij gebruiken voor je webshop zijn speciaal ingericht voor het hosten van Magento webshops en zorgen ervoor dat je webshop snel laadt.

Virusscans zorgen voor extra beveiliging en alle systemen en servers worden 24/7 in de gaten gehouden. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, dan krijgen de techneuten daar melding van en gaan ze er direct mee aan de slag om het probleem te verhelpen. Ook ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Ook maken we standaard elke dag een backup van je files en je database.

Onze Hosting

Snelle servers
Beveiligd datawarehouse
Hoogwaardige Hardware
Hoogwaardige Software
24/7 monitoring

Meer weten?