stage online marketing arnhemVind je het leuk om te schrijven over allerlei onderwerpen voor een breed publiek? Om mooie concepten te ontwikkelen? Ben je creatief, zit je vol goede ideeën en houd je van aanpakken?

Dan hebben wij een leuke stageplek bij COOLCOMMOTION!

Stage Webredactie

Voor ons internet publishing gedeelte hebben wij leuke, afwisselende stages. Als stagiair Webredactie houd je je bezig met het schrijven en up-to-date houden van teksten op onze websites. Ook help je mee bestaande en nieuwe websiteconcepten te ontwikkelen. Je ontwikkelt verder allerlei promotie- en marketingactiviteiten die zorgen voor nog meer bezoekers naar onze websites. Denk hierbij aan social media activiteiten en e-mail campagnes. Kortom, je helpt bij het hele traject van informatie verzamelen, conceptontwikkeling en uitvoering.

Voor de Stage Webredactie is het belangrijk dat:

  • je vlotte en aansprekende, goede (SEO)teksten kunt schrijven
  • je een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal hebt
  • je oog hebt voor mooie beelden
  • je bezoekers van de website enthousiast kunt maken voor tal van onderwerpen
  • je ervaring hebt met Photoshop en Social Media
  • je goede contactuele eigenschappen hebt
  • je goed kunt samenwerken
  • je creatief bent, zelfstandig kunt werken, flexibel bent en houdt van aanpakken
  • je het leuk vindt om buiten kantoor te werken en meerdere dagen achter elkaar op reis te zijn.

Bij voorkeur heb je ook verstand van SEO, HTML/CSS en WordPress en je vindt het leuk om te fotograferen en/of te filmen. Wij zoeken met name stagiaires met interesse in travel, leisure en health.

Wij bieden HBO meewerkstages aan voor een duur van ongeveer 6 maanden aan HBO studenten die een opleiding volgen in de marketing, communicatie of digitale media.

Er is volop ruimte voor eigen ideeën en eigen initiatieven. We werken regelmatig op locaties buiten kantoor en zijn soms meerdere dagen achter elkaar op pad in Nederland en/of België!

Heb je interesse? Mail dan je cv en motivatiebrief naar info@coolcommotion.nl. Pak vooral de ruimte om op een creatieve manier te laten zien wie je bent en wat je kunt.

Procedure

Sorry, wij hebben geen stageplekken meer beschikbaar voor komende stageperiode.
Wij krijgen elk semester veel aanmeldingen van studenten voor stages. Uit de aanmeldingen maken we een eerste selectie. Hebben we je geselecteerd op basis van je cv en motivatie, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. De bekende, maar tegelijkertijd ongrijpbare “klik” met iemand vinden we erg belangrijk. Want we werken hard, maar we willen ook graag plezier hebben in ons werk en met ons team. Dus we zoeken leuke mensen die passen bij COOLCOMMOTION. Hebben we die klik met jou en zijn we onder de indruk van wat je kunt en weet, dan nodigen we je heel graag uit om stage te komen lopen bij ons. We werken met maximaal 4 stagiaires per periode. Dus ook leuke mensen van wie we onder de indruk zijn, moet we helaas soms toch teleurstellen. Heb je interesse, wacht dan vooral niet te lang, want anders loop je de kans dat alle stageplaatsen al ingevuld zijn.

Interesse?

Heb je interesse? Mail dan je cv en motivatie naar info@coolcommotion.nl. Pak gerust de ruimte om op een creatieve manier te laten zien wie je bent en wat je kunt.