WordPress Website laten maken

Kies voor

de kracht

& flexibiliteit

van WORDPRESS

Wordpress Website laten maken

Als je een nieuwe website wilt laten maken, is een WordPress website in veruit de meeste gevallen een hele goede en vooral ook zeer betaalbare oplossing. CoolComMotion is WordPress specialist en bouwt graag websites in WordPress. Dit vanwege de flexibiliteit, vele mogelijke functionaliteiten, het solide systeem en vooral ook het gebruiksgemak van WordPress voor onze klanten.

WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) van dit moment. Wereldwijd. WordPress bestaat inmiddels ruim 10 jaar en er zijn wereldwijd meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen die gebruik maken van WordPress.

Dat is niet voor niks! WordPress is heel veelzijdig, een volwaardig CMS dat uitbreidbaar is en waarschijnlijk het fijnste CMS om te gebruiken. Ook zonder technische kennis!

Met WordPress als CMS doe je niet onder voor welke andere website dan ook. Harvard University, The New York Times, Sony, Volkswagen, Radio 538 en NRC hebben allemaal een WordPress website. Van héél klein tot héél groot, elke website kan draaien op WordPress.

De enorme populariteit van WordPress is onder andere te danken aan een grote en zeer actieve community. De community zorgt ervoor dat de beveiliging en functionaliteiten van WordPress altijd up-to-date zijn en steeds verder wordt verbeterd en uitgebreid. Zo profiteer je met een WordPress website gratis mee van (toekomstige) ontwikkelingen. En omdat WordPress open source is betaal je geen maandelijkse licentiekosten voor het gebruik van WordPress. Je betaalt alleen de kosten voor het ontwerpen, aanpassen en implementeren van je website en natuurlijk de webhosting zodat je website op het internet te bezoeken is.

CoolComMotion WordPress specialist
Wordpress website laten maken internetbureau CoolComMotion Arnhem

Mogelijkheden WordPress website

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden met een WordPress website. Van een kleine blog tot een grote corporate website, een nieuwssite of zelfs een webshop. Je kunt heel veel functionaliteiten laten toevoegen zoals een evenementenkalender of een boekingssysteem,  video’s weergeven, een nieuwsbrief module toevoegen en natuurlijk koppelingen maken met je social media activiteiten. Het kan allemaal. Dit maakt WordPress de geschikte keuze voor eigenlijk elke website. Van heel klein tot heel groot.

CoolComMotion is gespecialiseerd in WordPress. Elke WordPress website die wij maken, is maatwerk: passend bij je bedrijf, je wensen, je ambities én je doelgroep!

Voordelen WordPress

Gebruiksvriendelijk

Wordpress is heel gemakkelijk om mee te werken. Je kunt eenvoudig je website beheren, nieuwe pagina’s aanmaken en foto’s plaatsen. Ook als je nog nooit mee een website CMS hebt gewerkt, zul je in no time met WordPress kunnen werken.

Open Source

Wordpress is  een zogenaamd open source systeem. Voor jou als ondernemer betekent het dat je profiteert van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en veiligheid. Bovendien hoef je geen licentiekosten te betalen voor het gebruik van WordPress.

Veel functionaliteiten

Wordpress kan relatief eenvoudig uitgebreid worden met allerlei functionaliteiten. Van contactformulier en social media integratie tot nieuwsbriefmodule, evenementenkalender en boekingssysteem.

Flexibel

Wordpress is een flexibel systeem. Het kan gemakkelijk uitgebreid worden. Ook achteraf. Dat maakt dat de website relatief eenvoudig kan meegroeien met je bedrijf en je ambities.

Geschikt voor grote en kleine websites

Wordpress is een volwaardig Website (CMS) systeem. Gebruiksvriendelijk, flexibel en goed uit te breiden. Het is geschikt voor blogs, kleine websites, maar ook voor hele grote websites met meer dan 10.000 pagina’s en zelfs 100.000 pagina’s.

Meer weten?

Benieuwd naar de kosten van een WordPress website? Voor elk budget kunnen wij met WordPress een mooie oplossing bieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Bel ons

Wil je meer weten of vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons dan gerust. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 026 – 702 49 14

Mail ons

Buiten kantooruren of geen zin om te bellen? Je kunt ons ook mailen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.